BLOG

The 42th edition of Fancy Food Show (the most important F&B Exhibition in the US West Coast) ended two days ago in San Francisco. The 2016 edition drew about 30,000 industry professionals and 1,400 exhibitors from over 30 countries. Since the first editions (and for many years) we were the first company to promote the artisan pasta in America,
Si è chiusa a San Francisco l’edizione invernale n°42 del Fancy Food Show, la più importante esposizione del Food & Beverage della West Coast americana che nel 2016 ha favorito l’incontro di 30000 professionisti del settore e 1400 espositori provenienti da oltre 30 paesi. Rustichella d’Abruzzo partecipa a questo evento fin dalle prime edizioni, ed è stata la prima
After the victory in 2016 of INNOVATION AWARD for the Ciufoletti ZEROTRE with red fruits (the organic pastina for kids by Rustichella d’Abruzzo made with 100% of organic durum wheat semolina and 35% of organic red fruits puree as Raspberry, Bluebarries and Currant), we received the nomination for “2017 FOOD PRODUCT” (1st CLASS DISH) about one of our last shape,
Dopo la vittoria del 2016 nella categoria INNOVAZIONE con i Ciufoletti ZEROTRE ai frutti rossi (la pastina per bambini realizzata da Rustichella d’Abruzzo con il 100% di semola di grano duro bio e il 35% di purea fresca bio di frutti rossi quali Lampone, Mirtilli e Ribes), arriva la nomination come PRODOTTO FOOD 2017 (categoria PRIMO
Lyons meets Abruzzo. With 11 sectors dedicated to food service products, equipment and services for professionals, Sirha embodies the global market for the catering, hospitality and food service trades. 189.000 HORECA expert, 3.045 exhibitors and international brands in 2015 edition. All HORECA sector is here! Fadel Amrani (Export Manager Rustichella d’Abruzzo, on the left in the pic), says:
Lione incontra l’Abruzzo. Ogni due anni il Sirha favorisce l’incontro tutte le famiglie della ristorazione e dell’industria alberghiera. Forte dei 189000 professionisti ospitati nel 2015, l’edizione 2017 preannuncia migliaia di opportunità per trovare nuovi partner e conquistare nuovi mercati. Con 3045 espositori e marchi internazionali, 11 settori di prodotti alimentari, attrezzature o servizi per i professionisti del
Join us in San Francisco (California) from January 22-24 at Fancy Food Show N°42 in Moscone Center (the annual Summer Fancy Food Show, traditionally held at the end of June in New York, NY at the Jacob Javits Center), the most important F&B Exhibition in the US (the 2016 edition drew about 30,000 industry professionals and 1,400 exhibitors
Domani, 22 Gennaio 2017, prenderà il via al Moscone Center di San Francisco (California) l’edizione invernale n°42 del Fancy Food Show (l’edizione estiva si svolge al Jacob Javits Center di New York City alla fine di Giugno), la più importante esposizione del Food & Beverage americano che nel 2016 ha favorito l’incontro di 30000 professionisti del settore
TOP
Rustichella d'Abruzzo

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close